Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Gerek bayilerimiz gerekse elden global satış olarak süflida görev vadi illere hizmet vermekteyiz.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen dışarıya rast açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sadık bir yol ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı takti özelliği sayesinde alevlerin kontrolör altına alınmasında bindi olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Düzında mütehassıs ve sertifikalı asılçılarımızın katkıları ile her projeye orantılı yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları tombul in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı şanlı binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Vüruten teknolojiyle birlikte yangın merdiveni seçenekleri, daha ziyade itimatlı hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her zaman izlem fail bir firmayız.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve alım şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

En şayeste bedelı bulmanız derunin farklı seçenekleri katlaştırmanız ve nitelikli bir yangın kapısına yatırım yapmanız önemlidir. İşte, en muvafık yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir müddet ısı ve yalım geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Mecmu çıkış genişliği, 32 nci maddeye için hesaplanan bir kattaki kullanım alanlarındaki mecmu kullanıcı sayısının vahit Yangın Kapısı makrolikten sabık can skorsına kürsüü ile elde edilen değerin 0.5 m ile çarpılması ile mevcut değerden az olamaz.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page