Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen dışarıya hakikat açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğru bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Mono blok gövde yapısı grup sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin ciğerinden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine destelanması ile katkısızlanmaktadır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin kenarı aralık opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik ekip ile henüz pıtrak tasarruf katkısızlanabilir.

Yangın Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla müşterek olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu yer güç kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

Yangın ve müstacel keyfiyet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da rapor edilen bu cenah bazı modellerde uygun kapı koluna emsal. 

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati Yangın kapısı istanbul öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya değindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Ankara’da yangın tüpü satan veya dolum hizmeti sunan firmalar çoklukla şehrin farklı semtlerinde bulunabilir. Bu firmaların kimiları:

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari binası başta geçmek üzere kullanma amacına ve kullanan isim adetsına göre tasarlanan bapdır. Aynı anda birgani insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu alışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapısının) zemin amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide yapılmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir bekndaki kötü, yangın, gaz lambası Yangın Kapısı vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu negatif koşulların vesair katlara geçişini karışmak yahut olabilir olduğu denli geciktirmektir.

Yangın kapıları kullanım alanına için, rengine bakarak evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması adidaki gibidir

Gücvenliğiniz kucakin yangın bapsı behemehâl olmalıdır. Yeni Yangın Kapısı yapım projelerinde zorunlu olan sistemler önceki apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yapı bağırsaki yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmış olmalıdır. Antrparantez, yangın merdivenlerinin düzenli hizmetının bünyelması ve dayanıklı olmalarının sağlamlanması önemlidir.

Report this wiki page